top of page

Livet er som et spillLivet er som et spill


Noen ganger faller brikkene helt på plass

- du jubler og alt føles herlig!


Andre ganger er det som om alt feiler

- du blir irritert og lei, og spillet suger..


En ting er sikkert:


Hvis du fortsetter å "spille":

  • tenker noen nye tanker

  • prøver noen nye strategier

  • øver og lærer

  • fokuserer på det du vil oppnå

  • ALDRI GIR DEG!

Så vil du vinne igjen!

Igjen. Og igjen.Det finnes ingen fasitsvar eller oppskrift på livet.

Det som er riktig for meg, trenger slettes ikke være riktig for deg.


Det er en jungel av velmenende råd der ute, og det er lett å gå seg vill. Vi prøver, feiler og lærer. Noen ganger føles det ut som vi står fast, vingler, har ingen anelse om veien videre.


Jeg har lyst til å dele med deg en tekst jeg skrev når jeg var på mitt mest forvirrede. Kanskje kan den være til inspirasjon for nettopp deg i dag:


Det er en jungel av velmenende råd der ute. Og jeg er en av de som føler at jeg går meg vill. Jeg prøver å gjøre alt riktig, men det blir feil. Jeg går 1 steg frem og minst 3 tilbake. Det føles slik ut i det minste. Det er så mange gode råd at det blir for mye. Jeg står og svirrer i en virvelvind, som går fortere og fortere etter hvert som jeg leser mer og lærer mer. Jeg trodde jeg skulle bli sikrere og sikrere, men det motsatte skjer. Jeg blir bare mer og mer forvirret, fordi det er så mange muligheter. Og jeg aner ikke hva som er riktig eller galt. Eller om det er noe riktig eller galt. Ifølge gestaltteorien finnes det ikke noe rett eller galt. Noe galt må det da finnes tenker jeg. For jeg føler jeg gjør noe galt hele tiden. Jeg oppnår i alle fall ikke det jeg ønsker. Men da er det god læring i det, har jeg hørt. Fattig trøst spør du meg. Jeg har ennå ikke lært. Enda så mye jeg faktisk har lært. Kanskje jeg i løpet av dette livet finner ut av det. Eller kanskje ikke. Kanskje det er meningen at det er slik livet skal være. En uendelig farse av muligheter. Ingen klarhet. Ingen visshet. Bare muligheter. Som ligger der og venter på at du skal finne de. Så gjelder det å håpe at du finner riktig. Men gjør du ikke det, er det bare å prøve igjen. For det er visst av feilene dine du lærer. Nei, det er ikke utmattende i det hele tatt. God læring er det sier jeg jo. Feilet mange ganger og du er sliten og lei? Lært mye du da! Opp på hesten igjen, børst av deg støvet, gi aldri opp. De er feige de som gir seg! Du gir opp sier du? Neida, du gjør ikke det vet du. Bare ta deg en pause. Du er snart klar igjen.Det kan være utfordrende å finne sin plass, fordi det er så mange veier å gå.

Husk da: Du vet selv hva som er best for deg. Lytt innover. Følg hjertet og de gode følelsene.


Ukens motivasjon

Jeg er tro mot meg selv.


Gjenta gjerne affirmasjonen for deg selv, mens du holder hendene på hjertet og puster godt. En inspirerende pustepause i hverdagen <3.


---------


Vil du lære mer? Sjekk ut mine kurs:

Gruppekurs:
Kurs 1-1:15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page