top of page

Hvorfor gjorde jeg ikke dette førHvorfor gjorde jeg ikke dette før?


Dette utsagnet hører jeg ofte, og jeg har nok titt og ofte sagt det selv også ;).


Har DU vurdert å gjøre noe som du tenker er bra for deg, men utsatt det gang på gang?

Husk at det aldri er for sent :).


Her vil jeg fortelle deg historien om "Hilde", som opplevde nettopp dette. Hun hadde gjentatte ganger tenkt at det var på tide å få hjelp på en eller annen måte. Usikker på hva og hvem hun skulle velge, endte hun opp på en kartleggingssamtale hos meg:


"Hilde" kom til meg på mitt kontor i Skien, og var i utgangspunktet skeptisk til om jeg kunne hjelpe henne med det hun sto i.

Hun hadde aldri benyttet seg av coach, terapeut eller liknende samtalepartnere, og ante rett og slett ikke hva hun gikk til.

Hun hadde i det lengste prøvd å "fikse" seg selv, men nå kjente hun at hun ikke orket mer. Hun innså at hun trengte hjelp, selv om hun kanskje ikke helt skjønte hvordan "hjelpen" skulle foregå.

Det hun slet mest med, ifølge henne selv, var: Selvfølelsen. Selvtilliten ifht jobb etc, var imidlertid god, hun følte seg trygg og sikker her.

Men dette med selvfølelsen ga særlig utslag ifht nære relasjoner.

Det å være tro mot seg selv, klare å formidle egne behov, si nei til det hun ikke hadde lyst til etc., var vanskelig. Hun ville heller si ja, i frykt for å såre de hun sto nær ved å si nei. Egne behov og ønsker ble satt sist. Hun mente selv det ikke var så nøye med henne. Så lenge de rundt henne hadde det bra, hadde hun det bra også.

Ønsket resultat var en høy selvfølelse, trygghet, og å takle avvisning.


Etter noen timer med samtaler, og enkle lekser i form av øvelser mellom timene, kunne hun ikke skjønne hvorfor hun ikke hadde kommet tidligere. Jeg ba henne snu på det og være takknemlig for at hun faktisk hadde kommet nå, og ikke utsatt det enda lenger.

Hun syntes det var så rart, at hun bare ved å tenke litt annerledes, og bruke noen enkle verktøy, kunne oppnå så store endringer. Hun kjente på en boblende glede, og kunne ikke helt forstå det selv.


Samtaler (Konkret læring koblet til dine egne erfaringer)

+ Oppfølging (Jeg følger deg opp fra gang til gang)

+ Learning by doing (DU bruker verktøyene du lærer, i din hverdag)

= Gode resultater !!


Det blir ikke det samme å stå i det alene. Det å ha en som ser deg utenfra, en som ser blindsonene dine, og leier deg gjennom prosessen, kan gjøre underverker.


Hvis du kjenner deg igjen i "Hilde", sjekk ut mine tjenester og se om jeg kan være din vei videre :).


PS! Hilde benyttet seg av selvutviklingskurset: "Motivasjonsboost", etterfulgt av oppfølgingstimer for å holde læringen vedlike
Og du: Husk at det er mye du kan gjøre på egen hånd også. Det handler om å gjøre, gjennomføre, og ikke bare tenke på det ;).

Jeg heier på deg!!


Ukens motivasjon

Jeg er nok.


Gjenta gjerne affirmasjonen for deg selv, mens du holder hendene på hjertet og puster godt. En inspirerende pustepause i hverdagen <3.


---------

Snakk gjerne med meg om dine utfordringer, drømmer og mål


Vil du lære mer?:

Nytt gruppekurs:

Oppstart 11.01.2023

Meld deg på nå til en fantastisk intropris!


Kurs 1-1:

Motivasjonsboost 5 ukers program - mitt mest populære selvutviklingskurs!

Bli glad i den du er 15 ukers program - for deg som er klar for en skikkelig transformasjon.


26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page